Ai dona 1 Euro/lună pentru Ciurila.Ro?

Ai dona 1 Euro/lună pentru Ciurila.Ro #Radio?

Dacă DA, dă un Like pe Facebook la postul asta și/sau trimite un comentariu cu eventuale așteptări. Dacă NU, nu.

Urechi ciuliteCiurila.Ro #Radio merge. Merge foarte bine, se ascultă în principal în Cluj-Napoca dar și în București, Iași, Oradea, Tg. Mureș, Marea Britanie, SUA, Spania, Suedia, Germania, Gibraltar, Jucu și Japonia. Asta ca să menționăm doar câteva dintre cotloanele lumii în care posesori de PC-uri, tablete și telefoane inteligente au găsit că ai ce să asculți la Ciurila.Ro #Radio.

Avem multe idei de dezvoltare pentru acest radio care a prins neașteptat de bine. Probabil că a adunat o așa comunitate faină pentru că l-am făcut din pură plăcere și bucurie, fără altă agendă decât cea de a găsi muzică și idei faine pentru oameni faini și foarte faini. Din toamnă, că începe un nou sezon, ne gândim să aducem noi abordări.

Ne dorim să continuăm să îl facem să crească natural, nu neapărat ca Făt-Frumos, adică nu prea repede, dar nici prea încet. Să crească frumos, așa cum a făcut până acum, fără scop de profit și spălare pe creier, fără alte condiționări decât cele cerute de ascultători. Totuși, pentru asta avem nevoie de mai mult timp alocat ca să îl bibilim, de câteva resurse suplimentare: să îl facem mai accesibil pe toate deviceurile posibile și imposibile și, cel mai important, să facem programe din ce în ce mai bune. Astea înseamnă, pe scurt, investiții suplimentare pentru care, pe moment, nu avem resurse. Așa că la cine să apelăm decât la ascultătorii noștri fideli? Care nu de puține ori ne-au zis cât de fain e Ciurila.Ro #Radio.

La sugestia unora dintre ei am zis să o facem și pe asta, să vedem ce iese:

Ai dona 1 Euro/lună pentru Ciurila.Ro #Radio?

Dacă DA, dă un Like pe Facebook la postul asta și/sau trimite un comentariu cu eventuale așteptări. Dacă NU, nu.

Ciurileers!

 

Click și Ciulește!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *