Cine furajează rulează!

Cine știe cunoaște că pe lumea asta, ca să faci o treabă cât de cât bună, ai nevoie de resurse. Așa a fost construită povestea umanității după ce Adam și Eva au făcut pe nebunii în paradis. Nu le-a fost bine cu toate de-a gata, numai să primească…Aluat

Așa cum vițelul are nevoie de lapte ca să crească, așa cum ăla mic trebuie hrănit ca să se facă mare și să înceapă să facă năzbâtii, așa cum aluatul trebuie frământat și mângâiat ca să iasă pita bună, așa și pe dincolo, așa și Ciurila.Ro #Radio a ajuns la momentul în care are nevoie (destul de mare) de susținere ca să meargă mai departe. Că tot făceam referire la lumea în care trăim, pe aici ori crești, ori bați pasul pe loc, ori dai înapoi. N-am vrea să batem pasul pe loc prea mult, ca să nu mai vorbim de mers de-a-ndăratelea.

Dar ce să ne mai tot atâta, iubit ascultător, iubită ascultătoare? De acum poți furaja Ciurila.Ro #Radio cu 1 Euro / lună (Subscribe) sau îl poți hrăni cu 12 Euro / an (Donate). Butoanele sunt sus acolo, la meniu. Totul e sigur, e PayPal.

Donatorii noștri vor primi două chestii, cel puțin: recunoștința noastră, sub formă de muzică și radio de calitate, dar și niște bunătăți Ciurila.Ro #Radio.

Ciurila.Ro intră așadar în faza de dependență de ascultători. Este singura dependență sănătoasă, pe lângă dependența de pepeni de Dăbuleni.

Ciurilarii.

Click și Ciulește!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *